I believe I can fly!

Ännu en dag närmare till Teneriffa, på måndag är det avfärd till arlanda tisdag till Teneriffa. Gud så skönt att komma bort ett tag. Att komma till ett varmare land som dessutom inte har lika mycket vänderomslag tack gode gud för de!

Väderomslag är jag jätte känslig för och jag känner av oftast när det ska bli kallare eller liknande eftersom hela kroppen skriker då det är på väg. Tänk så skönt att komma till all träning. Att träffa nya människor. Fast, det hade varit grymt skönt och kul om Nathalie och Carina kom med oss. Dom är här i Piteå nu och det känns så grymt bra, men så grymt tråkigt att dom inte far till Teneriffa. Men jag gissar att man inte kan få allt som man vill. Too bad! Men det ska bli skönt, men det är alltid roligast om de följer med.

Dessa tre veckor kommer vara om mig, om min kropp. Vad som får mig att må allra bäst. Det är heltklart Vintersol. Vet inte hur jag kommer klara av att inte åka dit två gånger/år. Eftersom när alla är så glada att de fyllt 18 är det en del av mig inte vill. Eftersom Norbotten skickar inte de som är över 18 år till Vintersol. Men man ska inte ta ut något i förskott, vem vet kanske jag ändå får åka nästa år? Annars så ska vi betala själva och ändå åka!
Nu ska jag sova har körlektion kl 9.00 imorgon, sov gott!♥